Haven Hunzegat Zoutkamp

Interactief improvisatietheater .

  • Noordsterren uit Leeuwarden spelen o.a. de schipper, de projectontwikkelaar en de vogelspotter, trekken je mee in hun leven, passie’s en het gebied.
  • Present Promotions verzorgt optredens op verschillende mooie plekken op de haven.
  • PoëZIE: Zie het land, het water, de lucht. Hoor de vogels, luister naar prachtige gedichten en voel wat de omgeving met je doet.
  • Voor de lekkere trek serveren we mosterdsoep, gepofte aardappel, hollandse garnaal en andere heerlijkheden.
  • Bakkerij de Eenvoud: Broodjes en mooie verhalen
    Bakkerij De Eenvoud is niet zomaar een bakkerij. Minstens zo belangrijk als het brood zijn de gesprekken, de plannen die gesmeed worden. “We bakken brood in de houtgestookte oven en vervolgens peuzelen we het met elkaar op”, zegt Loes Schrijver uit Hongerige Wolf. “Met boter, kaas of jam. En met veel mooie verhalen.” De bakkerij is eigenlijk een schaftwagen of pipowagen en met een trekker of een jeep rijd je haar in no time naar een andere stad of dorp. De bakkerij op het Trekfestival komt uit Amsterdam. Daar verbouwde bakker en kunstenaar Peik Suyling samen met een groep buurtbewoners een schaftwagen om tot mobiele bakkerij. Er kwam een leemoven in en een grote, houten tafel. Tijdens het bakken met mensen uit de buurt komen de verhalen los. Neem als bezoeker de tijd en bak mee tijdens Trek: “Eenvoud kost tijd”
  • WIJZIGING PROGRAMMA: Ivm weer heeft de bakker brood tot 15 uur op zondag!
    Bakkerij de Eenvoud IMG_6720 IMG_6908

BELEEF HET GEBIED…

Noordersterren Haven Hunzegat 3